Att arbeta på BUP

Hos oss får du ett jobb som ger mycket tillbaka. Det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. Det är stimulerande att tillsammans med kollegorna kunna bidra till att växande individer ges bättre förutsättningar att utvecklas mot sin fulla potential.

Ofta är kontakten med någon av våra mottagningar förenad med mycket oro och ängslan, och i många fall patienternas första kontakt med den psykiatriska vården. En av våra stora utmaningar ligger därför i att skapa trygghet och förtroende i mötet med de barn, unga och föräldrar som kommer till oss.

Att omvärdera invanda mönster, lära av varandra och hitta bra arbetsformer är viktigt för att på bästa sätt kunna bemöta varje individ. Vi arbetar med uppföljning för att utvärdera och förbättra våra verksamheter.

Vår målsättning är att vården ska präglas av kvalitet, helhetssyn och delaktighet. Att arbeta tillsammans med barn, unga, föräldrar och ibland även den övriga familjen, är en förutsättning för att skapa möjlighet till förändring och en självklarhet för oss.

Arbetet hos oss är varierande och ingen dag är den andra lik. Vi uppskattar att människor är olika och ger dig möjlighet att utvecklas i ditt arbete.

Möt våra medarbetare

På BUP Stockholm jobbar drygt tusen medarbetare. Här berättar de om sina jobb och varför de har valt att jobba hos oss.

Möt våra medarbetare

Kompetensutveckling

BUP Stockholm är en av världens största sammanhållna barn- och ungdomspsykiatriska organisationer med nära 1 000 anställda. Här finns flera möjliga karriärvägar.

Läs mer om kompetensutveckling

Förmåner

Som anställd på BUP får du ett jobb som ger mycket tillbaka. Våra medarbetare har dessutom flera förmåner.

Läs mer om förmåner

Lediga jobb

Var med och utveckla den moderna barn- och ungdomspsykiatrin i framtidens hälso- och sjukvård.

Se vilka jobb som finns att söka just nu