Vill ge hjälp en chans till

Jag har ett självskadebeteende..

jag har gått hos ungdoms mottagningen hos en kurator. men sluta.. sen började jag röka för olika anledningar. efter att mina föräldrar fick reda på det av 2  före detta vänner, så tvingades jag sluta och fick  mycket ångest och det fick mitt självskadebeteende att växa... jag har även försökt ta livet av mig innan... man jag har bara tänkt de e la inte så farligt eftersom mina föräldrar alltid sagt ´det är inget fel på dig du mår bra´.

Men jag söker nu hjälpför en vän som sagt att det jag borde och efter som hon är min bästa vän så vill jag ge hjälp en chans till....

fr

BUP svarar:

Hej!

Det är bra att du vill ge hjälp en chans till. Är det möjligt att gå tillbaka till ungdomsmottagningen till samma eller en annan kurator? Du kan också, men då måste dina föräldrar vara delaktiga,vända dig till BUP eller till första linjens barnpsykiatri  via vårdcentralen .

Du kan också chatta med tjejzonen. De har också något som kallas för storasyster som innebär att man kan få tala med någon på telefon, Skypa eller chatta.

Var rädd om dig!

Hitta mottagning

Hitta mottagning

Vill du komma i kontakt med en mottagning? Klicka på kartan för att hitta din närmaste mottagning.

Hitta närmaste mottagning

Råd och fakta

Här har vi samlat artiklar, faktatexter och intervjuer om olika problem och svårigheter man kan uppleva.

Råd och fakta