Gick tidigare på BUP

Hej

jag har under stor del av mitt liv varit överviktig men nu har det spårat totalt då jag har en pappa som mår jätte dåligt som min mamma gör allt för att hålla i liv vilket har inneburit att jag har får ta mer ansvar än vad jag gjort tidigare. Detta har även gjort att jag har tröst ätit mer och känt mig mer och mer tom och orkes lös. Jg är idag 17 år och går på gymnasiet och trivs där men när jag varje dag får höra från min mamma att jag ät så tjock och att ingen vill ha mig det svider lite och hjälper inte direkt. Jg gick tidigare hos bup av andra anledningar  men blev utskriven då min psykolog gick på föräldrarledighet och nu när jag ringde dit så skulle dom ring upp mig vilket dom inte har gjort och jag behöver prata med någon snart mår riktigt dåligt och orkar inte ta tag i det själv 

Anonym

BUP svarar:

Hej!

Tråkigt att du inte hört från din mottagning än. Ring igen och och stöt på så att du får en besökstid. Fråga också hur länge du skall behöva vänta. Oftast känns det lite lättare om man vet.
Mig gläder det också att du vänder dig till BUP igen för hjälp. Jag gissar att det betyder att du tyckte det var bra förra gången du var hos oss.

Välkommen tillbaks

Hitta mottagning

Hitta mottagning

Vill du komma i kontakt med en mottagning? Klicka på kartan för att hitta din närmaste mottagning.

Hitta närmaste mottagning

Råd och fakta

Här har vi samlat artiklar, faktatexter och intervjuer om olika problem och svårigheter man kan uppleva.

Råd och fakta