Mottagningen för Barninternetprojektet, BIP

Barninternetprojektet, BIP, är ett samarbete mellan BUP i Stockholm och Karolinska Institutet. BIP består idag av flera forskare som arbetar med internetförmedlad behandling för olika psykiska besvär som till exempel ångest, tvångssyndrom, självskadebeteende, depression, ont i magen och tics.

Just nu pågår flera studier vid mottagningen för Barninternetprojekt, BIP. Remittera gärna patienter till oss eller skicka en intresseanmälan. Mer information finns under beskrivning av respektive projekt.

Om du är remittent och vill remittera en patient till någon av studierna är det viktigt att först ha beskrivit studien för patienten/familjen och tagit reda på om de kan tänka sig att delta i forskning. De behöver också vara införstådda med att det finns ett lottningsförfarande, i de studier som är randomiserade/kontrollerade, det vill säga att det inte i förväg går att bestämma vilken behandling man får.

Kontakt och öppettider till Mottagningen för Barninternetprojektet, BIP

Telefonnummer:
08-123 522 20

Öppettider:
Helgfri vardag klockan 8.00–16.00

Om du får förhinder och inte kan komma på din bokade tid – anmäl det via telefon till mottagningen så kan någon annan få din tid istället.

Adress:
Barn- och ungdomspsykiatriskt forskningscentrum
Gävlegatan 22, uppgång B, plan 8
113 30 Stockholm

Se på karta (Google maps)

Senast ändrad 2021-06-23